Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Lidé v šoku. Z otřesného objevu zvraceli a omdlévali

Ruská policie, ilustrační fotografie
Ruská policie, ilustrační fotografie
Foto: interpol.int

Ruská veřejnost je zděšena tragédií, která se odehrála ve městě Ufa. Policisté zde pátrali po matce se třemi dětmi a vnukem, kteří se údajně měli odstěhovat. To ale nebyla pravda.

Olesya Barsková (39), její dcera Viktorie (22), dva synové (6 a 2) a devítiměsíční vnuk byli nezvěstní od prosince. Manžel Olesye, Ildar Gainiakhmetov, tvrdil, že se přestěhovali.

Tomu ale tchýně a partner Viktorie nevěřili, proto vše nahlásili na policii. Vyšetřovatelé chtěli vyslechnout Ildara, našli ho ale oběšeného v domě. Na místě byl i dopis na rozloučenou, ve kterém stálo: "Nemohu bez nich žít."

Co se stalo se zbytkem rodiny až dosud nikdo nevěděl. Pravda ale nakonec vyplula na povrch, a je děsivější, než si kdo dokázal představit. Všech pět členů rodiny totiž zemřelo. Jejich těla objevili vyšetřovatelé na zahradě jejich venkovského domu.

Gainiakhmetov je pravděpodobně zabil a pronajal si dodávku, aby měl těla jak převézt. Poté je ukryl ve studni. Když policisté vytahovali zbytky těl ze studny, šokovaní sousedé podle zahraničních médií omdlévali.

"Omdlela jsem. Viděla jsem, jak ze studny vytáhli obrovské tašky. Roztrhly se a z mezer trčely ruce a nohy. Nemohla jsem to vydržet a utekla jsem. Stále se třesu," prozradila jedna ze sousedek. Další muž se při pohledu na děsivou scénu pozvracel. Co za motivem vraždy stálo policie zatím nezveřejnila.

Témata:  krimi Rusko policie Rusko

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:34

Rusko poslalo na Zelenského atentátníka. Sbíral informace

Polská policie ve středu zatkla muže podezřelého, že poskytoval pomoc ruské vojenské rozvědce GRU při plánování možného atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tuto informaci zveřejnila polská prokuratura na svém webovém portálu. Podezřelému hrozí až osm let odnětí svobody.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy