reklama

Nina toho o svém otci moc nevěděla. Matka se vždy vyhýbala detailům a nerada o něm hovořila. Dívka proto vyhledávala informace na internetu a nakonec se poštěstilo. Poté, co svého otce našla, si ale přála, aby se to nikdy nestalo.

"Moje máma se vdávala těhotná. Vzala si mého otce Allana, který jako devatenáctiletý uškrtil mladou ženu a zahrabal ji blízko malého města na západě Austrálie," šokuje dívka.

Podle australských médií vše okamžitě běžela říct své matce, tu ale informace nezaskočily. O všem totiž věděla a byla srozuměná s tím, že si bere vraha. Rozhodla se to ale před dcerou tajit.

Další ránou pro dívku bylo, když zjistila, že se její rodiče seznámili ve vězení, kde si její otec odpykával doživotní trest. Matka tam chodila pracovat jako dobrovolnice a pomáhala učit vězně.

"Když jsem se jí ptala na otce, vždy zmínila jen nějakou potyčku v hospodě, kvůli které byl ve vězení. Věděla jsem jen to, že máma se s ním později rozvedla a přerušili kontakt, když jsem byla ještě malá," popisuje Nina.

Podle psychologů jsou všechny tyto informace pro mladou ženu velmi traumatizující. Musí se vyrovnat se skutečností, že její otec byl vrah a smířit se i s tím, že matka o tom věděla a přesto s ním měla dítě. Zároveň se musí vypořádat se skutečností, že nikdy dceři neřekla, jak to všechno bylo.