Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž donutil dívku k sexuálnímu otroctví: Mnohokrát jí brutálně zneužil a půjčoval jiným mužům

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Odense – Dánském otřásla informace, podle které osmapadesátiletý muž přinutil dívku (14) k podepsání „smlouvy o otroctví“. Pak ji mnohokrát brutálně napadl. Informoval o tom server The Local s odkazem na tamního státního zástupce.

Proces s mužem bude zahájen příští týden ve městě Odense. Podle obvinění několik měsíců zneužíval školačku. Té bylo v době, kdy znásilňováni začalo, pouhých 13 let.

Prokurátoři tvrdí, že muž pořídil velké množství pornografických fotek, na kterých dívka je sadisticky zneužívána. Ty pak sdílel na internetu. Některé z těchto fotografií zobrazují mladou dívku se zavázanýma očima a se sponami na jejich bradavkách.

Zneužívání se vystupňovalo poté, co dívka dosáhla věku 14 let. Muž měl dívku pravidelně svazovat a poté sexuálně zneužívat a znásilňovat. To stejné navíc umožnil neznámému počtu mužů, kterým ji „půjčoval", jako by byla věc.

Prokurátoři tvrdí, že dívka byla přivazována ke zdem, stromům nebo k posteli. Navíc byla při zneužívání zavěšena ze stropu. K tomuto mimořádně brutálnímu zneužívání mělo docházet na několika různých místech v Dánsku. Do útoku je tak zapojen neznámý počet mužů.

Obžaloba také uvedla, že měl muž také donutil dívku, aby „uzavřela smlouvu o otroctví". Proces s mužem, který je od srpna ve vazbě začne příští týden. Prokurátoři pro něj budou žádat nejméně čtyřletý trest.

Témata:  Dánsko sexuální zneužívání znásilnění ženy

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy