Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie řekla napadenému muži, že si má útočníky najít sám +VIDEO

Thajské bezpečností složky, ilustrační foto
Thajské bezpečností složky, ilustrační foto
Foto: Tereza Váchová, EuroZprávy.cz

Pattaya (Thajsko) - Záběry z bezpečnostní kamery na čerpací stanici ukazují, jak v provincii Chon Buri tři muži zmlátili člověka po krátké hádce. Když napadený muž přišel na policii, tak mu strážníci řekli, že si má útočníky najít sám.

Video z útoku poslal na internet sám napadený a připsal, že se útok odehrál v sobotu na čerpací stanici v okrese Sri Racha, asi 30 kilometrů od města Pattay. Přistoupili k němu čtyři muži na dvou motocyklech, po chvíli se na něj brutálně tři muži vrhli a mlátili ho hlava nehlava.

Upozornění: Video obsahuje záběry, které jsou nevhodné pro citlivé povahy a mladší 18 let.

"Žádám příslušné agentury, aby pomohly zadržet útočníky, protože policie řekla, že si útočníky mám vystopovat sám," stojí v příspěvku na sociální sítí Facebook, kde bylo video zveřejněno.

V Thajsku se video okamžitě rozšířilo a lidé kritizují jak útočníky, tak policii za nepomáhání, jak píše server pattayaking.com.

Témata:  Thajsko napadení násilí

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy