Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dodávka plná migrantů ujížděla policii. Vezla i děti, bourala u Bratislavy

Policie SR, ilustrační fotografie
Policie SR, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Bratislava - Slovenští policisté dnes zažili krušné chvíle. Dodávka plná migrantů z Blízkého východu se totiž po honičce s nimi u Bratislavy převrátila na střechu.

zranilo se v ní sedm lidí. Incident se odehrál dnes časně ráno v blízkosti hraničního přechodu Jarovce-Kittsee, sdělila policie slovenským médiím.

Podle mluvčího policejního prezidia Michala Slivky policejní hlídka v časných ranních hodinách zastavovala podezřelé vozidlo, u něhož se nakonec ukázalo, že přepravovalo migranty z Maďarska přes Slovensko do Rakouska.

Řidič pokyny policie nerespektoval a snažil se ujet rychlostí přes 160 kilometrů za hodinu. Policisté opakovaně stříleli do vzduchu a dodávka se nakonec kvůli přílišné rychlosti převrátila, citoval mluvčího web Správy.Pravda.sk.

Ve voze se zranili dva dospělí a pět dětí.

Témata:  Slovensko uprchlíci policie SR

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 16:34

Francouzská policie zadržela 16letého přivržence IS, který chtěl útočit během olympiády

Francouzské orgány činné v trestním řízení zadržely a začaly vyslýchat 16letého chlapce, který avizoval, že chce spáchat útok během letní olympiády v Paříži. Policie u něj našla slib věrnosti teroristické síti Islámský stát (IS). Případ převzala prokuratura, která se zabývá teroristickými činy, informovala ve středu francouzská zpravodajská televize BFM.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy