Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mladá fronta nakupovala weby. Celkem za ně dala několik desítek milionů korun

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Vydavatelství Mladá fronta koupilo od společnosti Net Income CZ šest internetových webů za několik desítek milionů korun.

Polepší si tak o 600 tisíc uživatelů a zvýší celkový zásah na 3,3 milionu uživatelů. Nově do portfolia přibudou zábavní weby pro fanoušky VideaČesky.cz, Raketka.cz, HryProDívky.cz, stahovací weby Stáhnu.cz a MůjSoubor.cz a pracovní portál Flek.cz.

Vedle koupených webů pod divizi Online spadají i vlastní projekty, které letos vyvinula a spustila, tedy ekonomický zpravodajský web Euro.cz, web zaměřený na manažery Profit.cz, zdravotnický portál Zdraví.Euro.cz a srovnávač cen CoChceš.cz.

Vlajkovou lodí vydavatelství Mladá fronta je týdeník Euro a portál Euro.cz. Vydavatelství Mladá fronta provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších deset specializovaných online titulů. Letos dokončilo prodej tištěného deníku E15.

Témata:  Mladá fronta internet

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy