Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie vyšetřuje podivnou vraždu. Pachatel tělo vyhodil z okna a odtáhl do řeky

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Liberec - Liberecká policie pokračuje ve vyšetřování případu čtyřiadvacetileté ženy, kterou před 14 dny zavraždil neznámý pachatel. Tělo pak vyhodil z okna bytu a odtáhl do koryta řeky Nisy.

Kriminalisté se v úterý ráno spolu s techniky znovu vrátili do bytu zavražděné ženy. Pokračují tam ve sbírání dalších stop, které by je mohly dovést na stopu pachatele.

Ten podle informací TV Nova stále uniká. Na jeho dopadení byl ustanoven speciální tým. Otázkou stále zůstává, jak žena zemřela. Vyšetřovatelé to z výsledku pitvy vědí. Ví to i vrah, a proto tuto informaci zatím kriminalisté nechtějí zveřejňovat.

Případ se stal předminulou středu v noci. Lidé si všimli muže, který vyhodil z okna bezvládné tělo ženy, pak za ním vyskočil a vláčel ho pryč.

Další den kriminalisté mrtvolu objevili v nedalekém korytě řeky Nisy, pod rušnou křižovatku v Jungmannově ulici, kam ji vrah odtáhl. Podle svědků se do bytu ještě vrátil a snažil se zahlazovat stopy. Když ho vyrušila přivolaná hlídka, utekl přes balkon.

Svůj bestiální čin spáchal před pětiletým synem ženy, kterého po otevření bytu policisté našli uplakaného uvnitř. Sousedé si myslí, že ženu zavraždil její partner. Za surovou vraždu pachateli hrozí až osmnáctileté vězení.

Témata:  krimi vražda

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 16:59

Asii zasáhlo extrémní počasí. Teploty zabíjí desítky lidí

Thajské úřady varovaly ve čtvrtek před novou vlnou veder, v důsledku kterých v této zemi přišlo od začátku roku o život už nejméně 30 lidí. Podle agentury AP se extrémní vedra očekávají v metropoli Bangkok, ale také na severu a severovýchodě země. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy