Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Podoba nové Škody Kodiaq předčasně odhalena. Kde se stala chyba?

Nová Škoda Kodiaq
Nová Škoda Kodiaq
Foto: Škoda Auto

Praha - Dnes v podvečer jsme původně měli poprvé spatřit podobu nové Škody Kodiaq. Měli, ale nespatříme. Berlínská premiéra je samozřejmě stále na pořadu dne, samotné oficiální snímky Kodiaqu si ale můžeme prohlédnout již pár hodin před ní. Na svět se dostaly únikem a odhalují to, co už dávno známe.

Kodiaq vypadá jako Vision S, samozřejmě bez futuristických detailů, jinak je mu ale skutečně hodně podobný. Má dvojitá přední světla, ostře řezané skupinové svítilny nebo charakteristickou linii na boku karosérie. Přední část, respektive maska chladiče spojená s hlavními světlomety, mající také úzký pásek LED diod pro denní svícení, mohou leckomu připomenout Range Rover Evoque.

Ostatně, maskování testovacích prototypů britský vůz také připomínalo. Pohled do kabiny nám nabídla sama Škoda již předevčírem, v rámci úniku tak můžeme pouze poukázat na bezdrátovou nabíječku chytrých telefonů. Více informací přineseme ihned po berlínské premiéře, která je na programu dnes od 18:45. Zůstaňte proto naladěni, rozhodně to není dnes poslední zpráva o sedmimístné Škodovce.

Více fotografií zde

Témata:  Škoda Kodiaq

Aktuálně se děje

4. května 2024 15:44

Rusové vyhlásili pátrání po Zelenském

Rusko vydalo zatykač na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, informovala v sobotu ruská státní agentura TASS s odvoláním na záznam v policejní databázi. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy