Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Skandál v USA: Matka se provdala za dceru i za syna

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Oklahoma City - Americkým státem Oklahoma otřásá případ velmi neobvyklý incestu. Letos v březnu se vzaly matka s dcerou, což oklahomské zákony považují za incest, i kdyby v takovém svazku nedošlo k sexu.

Do hledáčku úřadů se žena (43) dostala v souvislosti s prověřováním péče o dítě. Vyšetřovatelé zjistili, že se provdala nejen za svou dceru (25), ale před osmi lety také za svého syna. Ten pak po roce a půl s odvoláním na incest požádal o anulování svazku.

Žena policii sdělila, že jí úřady jako mladé matce děti odebraly a svěřily do péče prarodičům z otcovy strany, s dcerou pak obnovila kontakt před dvěma lety.

Protože v dceřině rodném listě nebylo uvedeno jméno matky, obě ženy se domnívaly, že manželský svazek je legální. Nyní oběma hrozí až deset let za mřížemi.

Témata:  incest USA manželství svatba

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy