Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Píchejte Clintonové injekce jako Hitlerovi, nesmí skončit. Vyvadil se kandidátce ostře vysmál

Jiří Vyvadil
Jiří Vyvadil
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Bývalý soudce a advokát Jiří Vyvadil se "zastal" kandidátky na prezidentku Spojených států Hillary Clintonové. V komentáři pro EurOZprávy.cz tvrdí, že musí vydržet až do konce za jakoukoliv cenu a svého rivala Donalda Trumpa porazit.

"Že Hillary Clintonová budí dojem chodící mrtvoly či voskové figuríny, která má v sobě natočený program pár vět, které s nepříčetným úsměvem rozdává, pokud zrovna neomdlívá, je obecně známo. Přesto jsem se zděsil, že by mohla být v případě své totální indispozice nahrazena Bidenem či Sandersem," píše advokát.

Podle něj to ale musí být naopak. "Musí se zúčastnit všech televizních debat, i kdyby měla omdlívat, kokrhat v záchvatech krátkodobých epileptických záchvatů, či ztrácet boty či jiné části svého odění. Musí vytrvat do konce voleb, i kdyby ji měli denně jako Hitlerovi píchat povzbuzující injekce. A na závěr musí uzavřít celé to hrůzné období agresivní vojenské dominance Bushe, Clintona, Obamy i sebe sama ukončit svou totální porážkou a vítězstvím onoho sice ukecaného, hodně samolibého, ale ve svých důsledcích mírumilovného a pro svět pokrokového člověka Donalda Trumpa," dodal ironicky Vyvadil.

"Svět vybudovaný pod dominancí USA i Západu po roce 1990 představuje krvavou niť válek či barevných revolucí počínaje Irákem, Afganistánem, humanitárním bombardováním Jugoslávie, Sýrie Egypta či konečně i Ukrajiny musí skončit. Milióny mrtvých, milióny umučených, milióny migrantů a statisíce džihádistických teroristů (na Ukrajině banderovců), to je dědictví zahraniční politiky USA v posledního čtvrtstoletí," píše Vyvadil.

Clintonová podle něj touží po válce, touží rozpoutat konfrontaci s Čínou či Ruskem, touží zapojit do ní Evropu. "A naši Sobotkovci, Špidlovci by se jistě rádi zapojili. Éra Pax Americana 1990 – 2016 se musí stát minulostí. Napomůže-li tomu chatrný zdravotní stav Hillary, pak je to jen v pořádku," uzavřel.

Témata:  Jiří Vyvadil Hillary Clintonová

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy