Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Auto narazilo do autobusu s dětmi, jeden mrtvý

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Český Krumlov - U Kaplice na Českokrumlovsku se v pátek srazil osobní vůz s autobusem plným dětí. Jeden člověk nehodu nepřežil, z 31 dětí je 11 zraněných.

Policisté vyšetřují vážnou dopravní nehodu, která se stala u obce Kaplice na Českokrumlovsku. Za doposud nezjištěných příčin se tu srazil autobus plný dětí s osobním autem, řidič škodovky nehodu nepřežil.

Úsek mezi obcemi Kaplice a Zubčice na Českokrumlovsku je uzavřen. "Pozor! Tvoří se kolona vozidel," varují policisté, kteří v současné době dopravu odklánějí směrem od Českého Krumlova přes Zubčice - Markvartice - Velešín a od Kaplic přes Kaplice nádraží - Velešín - Markvartice.

Na pomoc okamžitě vyrazili policisté, záchranáři i hasiči. Na místo byl přivolán dokonce i hasičský psycholog. Co přesně se stalo, ještě není jasné.

Témata:  nehody autobusů dopravní nehody nehody aut

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy