Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Výbuch plynu v Kladně zabil jednoho člověka

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Kladno - V sutinách rodinného domu, který včera v Kladně zničil výbuch plynu, nalezli hasiči mrtvého člověka. Jeden zraněný zůstává nadále v nemocnici, z trosek se podařilo vyprostit také psa.

Hasiči museli zajistit i sousední budovu. Sutiny nejdříve začali odklízet ručně, poté zapojili i speciální sací bagr. Všechny práce se snažili provádět šetrně kvůli podezření, že je v sutinách pravděpodobně člověk.

"Kolem 2:00 jsme našli na místě osobu, ale bohužel bez známek života," řekla dnes ráno ČTK mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková.

Hasiči vyjížděli k výbuchu v kladenské části Kročehlavy ve středu před polednem. Na místě byl silně cítit plyn. Případ je vyšetřován jako obecné ohrožení z nedbalosti.

Témata:  výbuch plynu kladno zemní plyn

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 12:54

Babiš sepsul migrační pakt EU. Fialu a Rakušana obvinil ze zrady na Česku

Expremiér Andrej Babiš (ANO) označil unijní migrační pakt na čtvrteční mimořádné schůzi za největší zradu v novodobých českých dějinách, ze které obvinil premiéra Petra Fialu (ODS) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Dohoda podle Babiše obsahuje skryté uprchlické kvóty a zavazuje země k přijímání migrantů z afrických či blízkovýchodních zemí. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy