Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Ostrově hoří ubytovna, všichni obyvatelé byli evakuováni

požár
požár
Foto: Pixabay

Ostrov (Karlovarsko) - V Ostrově na Karlovarsku hoří ubytovna. Hasičům se všechny její obyvatele podařilo včas evakuovat.

Na místě hasiči zasahují se šesti cisternami a žebříkem, zásah bude pokračovat minimálně do rána, řekl dnes večer ČTK mluvčí krajských hasičů Martin Kasal.

"Hašení ubytovny je komplikované, potrvá přinejmenším do ranních hodin. Jde o dřevěný objekt, který je celý oplechovaný. Oheň je ve stěnách a stropech, musí se sundavat obložení zevnitř i zvenku," uvedl Kasal.

Ubytovna je dvoupatrový objekt, v každém patře má asi deset oken. Požár zřejmě vypuknul v horním patře budovy, pro přístup do něj hasiči využili požární žebřík.

Témata:  ubytovny požáry

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 19:30

Situace na frontě se stále zhoršuje, přiznala ukrajinská armáda

Velitel ukrajinské armády Oleksandr Syrskyj dnes na Telegramu informoval o zhoršující se situaci na operační i strategické úrovni ukrajinských vojsk na frontě. Tuto skutečnost sdělil také západním spojencům během virtuálního zasedání kontaktní skupiny pro Ukrajinu. Zároveň ruská armáda oznámila dobytí dvou vesnic v Doněcké oblasti a průlom v ukrajinské obraně.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy