Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Brichta zuřil: Sviňárna, arogance... Teď se omlouvá a nabízí pivo

David Koller
David Koller
Foto: davidkoller.cz

Praha – Zpěvák Aleš Brichta se před několika dny na sociálních sítích rozčiloval, že mu kvůli byl kvůli kolegovi z branže, Davidu Kollerovi, posunuli termín koncertu. Mluvil o sviňárně a o tom, že se to Kollerovi vrátí. Jak se ale ukázalo, zmíněný zpěvák je v celé věci nevinně. A tak se mu Brichta omluvil.

Rocker na sociálních sítích původně uvedl, že zjistil, že za přesunutím jednoho z jeho plánovaných stojí David Koller, který měl tlačit na majitele sálu. Údajně to bylo kvůli tomu, že Brichta vystupuje s kontroverzní skupinou Ortel. Ta bývá kritizována za své údajně xenofobní a rasistické texty.

To Brichtu pořádně rozpálilo, mluvil dokonce o cynismu a aroganci. „Davide, to, že nevyjdeš se svými spoluhráči, je problém tvůj a ne celé hudební scény. Tohle byla od tebe prachsprostá sviňárna, která se ti jednou vrátí," vzkázal Kollerovi Brichta.

Jak se ale ukázalo, celá věc byla poněkud jinak. „Volal mi David Koller a řekl mi, že informace o nějakém jeho nátlaku na neuskutečnění koncertu Souboje rebelů v Meet Factory je nepravdivá. Zřejmě se jen někdo pokoušel zaštítit jeho jménem, což by nebylo poprvé. Nezastírám, že mě potěšilo, že jsou snad muzikanti u nás ještě normální, jen by mě zajímalo, čí levárna zase za touhle dezinformací stojí," uvádí věci na pravou míru Brichta na svém Facebooku.

Původní kritický status už mezitím smazal. „My jsme spolu nikdy problém neměli a proto mě to mrzí a původně hodně překvapilo. Asi by to chtělo zamést si v okruhu spolupracovníků. Tímto se za svůj status omlouvám a zvu na pivo," uzavřel věc rocker.

Témata:  Aleš Brichta David Koller

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy