Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Aleš Brichta se oženil. Za manželku si vzal o 23 let mladší Polku

Aleš Brichta
Aleš Brichta
Foto: Korzo

Praha - Aleš Brichta (56) řekl své ano o třiadvacet let mladší polské brunetce Joanně. Ačkoliv je sám zpěvák tvrdý rocker, svatba se nesla v klasickém a tradičním duchu.

„Tohle se chlapovi stává několikrát za život, tak nevím, proč bych měl být nervózní," prozradil Aleš Brichta krátce před obřadem. Jeho novomanželka ale nervozitou nešetřila. „Od rána jsem velmi nervozní. Držíme české tradice, které jsou stejné jako v Polsku, takže od včerejška mě Aleš neviděl a i teď se před ním schovávám," dodává.

Na obřadu bylo několik tváří nejen českého šoubyznysu. Zúčastnil se Tomio Okamura, Petr Janda nebo Lou Fanánek. A co mu popřáli?

Petr Janda

„Mám ho rád a popřál jsem mu, aby mu to vydrželo, protože dnes jsou ty svatby krátký, ale bohužel problémy vydrží hodně dlouho. Byl jsem třikrát ženatý, první manželka mi zemřela, to se nepočítá, a vlastně jednou jsem rozvedený. Samozřejmě nejlepší byla ta první svatba. Vzpomínám si, že jsem zapomněl vyzvednout kytku, takže mě bez ní nechtěli oddat. A než se sehnala jiná, tak mě předbíhali ostatní svatby," dodává.

Hágen - Lou Fanánek

„Ať to novomanželům vyjde. Dali dohromady pakt jako firmy a státy, a musí se jim vyjít vstříc stejně tak jako názorové proudy ve firmách případných federálních uspořádání. Je to velmi podobný. Najednou jsou dvě individuality, a když je jedna výrazná, tak ta druhá musí být trpělivá. Takže jim budu držet palce.."

Témata:  Aleš Brichta Lou Fanánek - Hágen Petr Janda

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy