Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Šlechtová je po operaci, do konce týdne zrušila program

Karla Šlechtová /ANO/, ministryně pro místní rozvoj
Karla Šlechtová /ANO/, ministryně pro místní rozvoj
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová (za ANO) zrušila svůj pracovní program do konce týdne. Důvodem jsou komplikace po operaci čelisti, kterou podstoupila tento týden. ČTK to sdělila mluvčí ministerstva pro místní rozvoj Veronika Vároši. Devětatřicetiletá ministryně na twitteru napsala, že za pár dní bude v pořádku.

"Děkuji za zájem o můj zdravotní stav. Pořádně mě potrápily čelisti a děkuji lékařskému týmu. Věřím, že za pár dní budu fit," napsala Šlechtová na twitteru. Podle Vároši by mohlo být vše v pořádku už v pondělí.

Šlechtová zrušila dnešní pracovní návštěvu Libereckého kraje, kde měla dopoledne jednat o čerpání dotačních programů a přeshraniční spolupráci. "Vzhledem k pooperačním obtížím musela neplánovaně na kontrolu po chirurgickém zákroku," uvedlo MMR.

Šlechtová měla zdravotní komplikaci už dříve. V srpnu 2015 se podrobila akutní operaci kvůli dlouhodobým potížím s nervy v noze. Na sociální síti tehdy sdílela i fotografii z konce července, na které se opírala o hůlku.

Témata:  Karla Šlechtová vláda Ministerstvo pro místní rozvoj

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy