Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Při nehodě autobusu na Mladoboleslavsku se zranilo sedm dětí a jedna žena

Autobus, ilustrační foto
Autobus, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Mladá Boleslav - Dnes ráno po 09:00 havaroval u Vlkavy na Mladoboleslavsku autobus. Sedm dětí bylo lehce zraněno. Jedna žena utrpěla středně těžká poranění hlavy a byla letecky transportována do nemocnice v Praze.

Autobus převážel 41 dětí a několik dospělých. "Na místě jsme ošetřili sedm lehce zraněných dětí, šlo o zhmožděniny, odřeniny, řezné ranky," řekla mluvčí středočeských záchranářů etra Effenbergerová. Jednu dívku záchranáři převezli na chirurgii, protože si stěžovala na bolest břicha.

Pět dětí bylo podle ní přepraveno do mladoboleslavské nemocnice, dvě děti sanitky odvezly do Kolína. Mluvčí hasičů Petr Svoboda ČTK řekl, že na místo jel posttraumatický tým.

Příčinu a okolnosti nehody vyšetřují mladoboleslavští policisté. Komplikace na silnici 1/38 se očekávají až do odpoledních hodin.

Témata:  nehody autobusů dopravní nehody Mladá Boleslav Autobusy

Aktuálně se děje

5. května 2024 21:00

EU přidá platformu Voice of Europe na sankční seznam, řekla Jourová

Evropská unie zahrne do připravovaného balíku sankcí i mediální platformu Voice of Europe, řekla eurokomisařka Věra Jourová v nedělním vydání diskuzního pořadu Otázky Václava Moravce. Česko ji na svůj národní sankční seznam zařadilo již na konci března. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy