Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Praze vyhořela restaurace McDonald's, škoda byla vyčíslena na osm milionů

McDonald's
McDonald's
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Patrně závada na fritéze způsobila v pondělí požár restaurace McDonald's na pražském Proseku. Škoda činí osm milionů korun.

Hasiči k požáru v kuchyni restaurace vyjížděli před 08:00. Když dostali požár pod kontrolu, ještě kuchyni kontrolovali termokamerou a dohašovali skrytá ohniska.

Kvůli ohni muselo být evakuováno nákupní centrum.

"Vyšetřovatel hasičů na místě zjistil, že příčinou vzniku požáru byla provozně technická závada fritézy," uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

Témata:  McDonald's Praha požáry

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 11:24

Ulici už má. Teď po Putinovi v Rusku pojmenují čtvrť

Podle ruských médií se radnice v Grozném rozhodla pojmenovat čtvrť po ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi. Tato čtvrť není úplně nová - vytvoří se oddělením a přejmenováním části stávající čtvrti, která je v současnosti nazývána po Šejchu Mansúrovi.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Andrej Babiš

Babiš sepsul migrační pakt EU. Fialu a Rakušana obvinil ze zrady na Česku

Expremiér Andrej Babiš (ANO) označil unijní migrační pakt na čtvrteční mimořádné schůzi za největší zradu v novodobých českých dějinách, ze které obvinil premiéra Petra Fialu (ODS) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Dohoda podle Babiše obsahuje skryté uprchlické kvóty a zavazuje země k přijímání migrantů z afrických či blízkovýchodních zemí.