Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nehody na silnicích: Na Plzeňsku havaroval autobus s dětmi, u Kolína zemřel řidič

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Kunějovice (Plzeňsko) - U obce Kunějovice na severu Plzeňska se srazil autobus s osobním automobilem. K vážné nehodě dnes došlo také na Kolínsku.

V autobuse na Plzeňsku jelo 12 osob, převážně dětí. "Čtyři osoby, z toho dvě děti jsme převezli s lehkými zraněními do plzeňské fakultní nemocnice," uvedl mluvčí krajské záchranné služby Martin Brejcha. Na místě lékařka vyšetřila osm dětí, ty neutrpěly žádná zranění a z dějiště nehody si je převzali rodiče.

Dnes ráno chvíli po 6:00 se na obchvatu Kolína čelně srazil kamion s osobním autem. Řidič osobního vozu svým zraněním na místě podlehl, řidiče kamionu záchranáři ošetřili na místě.

Policie provoz v místě nehody řídí kyvadlově, řidiči musí počítat se zdržením. "Příčiny a okolnosti nehody jsou v šetření," uzavřela mluvčí policie Martina Fejfarová.

Témata:  dopravní nehody nehody autobusů nehody kamiónů

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy