Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragická dovolená: Muž viděl umírat manželku a děti ve zpětném zrcátku auta

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Londýn - Na dovolenou se svou rodinou v anglickém hrabství Devon nezapomene muž, který se stal svědkem tragické nehody, při které zemřela jeho žena a děti. Tragédie má pro muže mnohem silnější rozměr, smrt svých nejbližších viděl z druhého auta ve zpětném zrcátku.

Rodina se vydala na prázdniny do anglického hrabství Devon. Právě tam došlo k tragické nehodě, při níž zemřely tři osoby. Nevlastní otec viděl ve svém zpětném zrcátku umírat svou ženu a dvě děti po nehodě s dodávkou společnosti Marks and Spencer. Rodina jela ve dvou autech, muž jel sám a zbytek rodiny jel v autě druhém. 

Třiačtyřicetiletá žena řídila druhé auto, v němž seděla dvanáctiletá dvojčata. Jejich vozidlo se srazilo s dodávkou společnosti Marks and Spencer nedaleko městečka Barnstaple. Celou tragickou podívanou viděl manžel ženy společně se svým nevlastním čtrnáctiletým synem z druhého vozu. 

Matka dětí zemřela hned na místě, jedna z dcer byla převezena do nemocnice North Devon, ale při převozu zemřela. Její bratr-dvojče byl také nejprve převezen do nemocnice, kde však následkům nehody také podlehl. 

Celou nehodu vyšetřují britští policisté. Zatím se zdá, že vůz s rodinou z neznámých důvodů přejel do protisměru, kde vrazil do právě přijíždějícího náklaďáku. Detaily k nehodě sdělil pro britskou BBC inspektor Richard McLellan. "Naneštěstí rodina cestovala ve dvou autech namísto cestování pohromadě, takže otec se celé scény účastnil," dodal McLellan. 

Mluvčí společnosti M&S pro britský deník Independent vyjádřil nad celou tragédií lítost. "Naše myšlenky a soucit je s rodinami a přáteli zesnulých," uvedl. 

Témata:  neštěstí nehody aut Velká Británie

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy