Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dítě si hrálo se zapalovačem, Žena a čtyři děti skončily po požáru v nemocnici

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Humpolec - Po dnešním požáru bytu v Humpolci musely být do nemocnine odvezny čtyři děti a žena. Hasičům se podařilo plameny rychle zlikvidovat, zásahem uchránili majetek za milion korun.

Hlášení o požáru přijali hasiči krátce po 07:00. "Podle vyšetřovatelů založilo požár jedno z dětí, když si v pokoji hrálo se zapalovačem," řekla mluvčí krajských hasičů na Vysočině Petra Musilová.

"Plameny zasáhly především postel a vybavení pokoje. Ještě před příjezdem hasičů na místo události dům opustila žena a čtyři děti," dodala.

Zdravotníci všechny ošetřili na místě a převezli k dalšímu ošetření do nemocnice. Škoda způsobená ohněm byla předběžně vyčíslena na 200.000 korun. 

Témata:  děti hasiči požáry

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy