reklama

Film Po strništi bos za dva týdny navštívilo přes 225.000 diváků. V pokladnách kin zanechali více než 31. milionů korun. Snímek je natočený podle knižní předlohy Zdeňka Svěráka.

Na druhé příčce do žebříčku vstupuje sci-fi drama Temná věž. Film natočený podle románové předlohy Stephena Kinga o premiérovém víkendu přilákal přes 13.000 návštěvníků. O tisícovku lidí méně dorazilo na komediální drama Barry Seal: Nebeský gauner s Tomem Cruisem v hlavní roli.

Na čtvrté pozici je horor Annabelle 2, jehož celkové tržby činí 15,61 milionů korun. Pátá je americká animovaná komedie Emoji ve filmu, která za tři týdny nasbírala přibližně 113.000 návštěvníků a má tržby převyšující 12,5 milionu korun.

Ve čtvrtek do tuzemských kin dorazí drama odehrávající se v 17. století v Amsterdamu Tulipánová horečka, dokumentární snímek Cesta času zabývající se vývojem a zánikem známého vesmíru, kriminální komedie režiséra Stevena Soderbergha Loganovi parťáci, český animovaný film Hurvínek a kouzelné muzeum a slovenský dokumentární snímek Okhwan: Nemožné je možné.