Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

TOP 09 zahájila žhavou část kampaně, za voliči vyrazí rikšou či broukem

Miroslav Kalousek
Miroslav Kalousek
Foto: Michal Kalášek, EuroZprávy.cz

Praha - TOP 09 dnes zahájila tzv. žhavou část své kampaně, která bude převážně kontaktní. Za voliči opoziční strana vyrazí třeba na tříkolkách i s veterány.

TOP 09 chce v kampani klást důraz na lidské svobody, podporu podnikání a omezování byrokracie. Slibuje daňové odpočty pro pracující matky, možnost příspěvků na penze rodičů v rámci důchodové reformy a stát jako službu.

"Prosazujeme politiku, která svobodu každého člověka chrání, nikoliv oslabuje a lidi šikanuje," řekl předseda strany Miroslav Kalousek.

V Libereckém kraji bude lídr Václav Horáček řídit tříkolovou elektrickou rikšu, upravenou pro rozvoz kávy a nanuků. Olomoucký lídr Aleš Jakubec chce jezdit za voliči ve veteránu volkswagen brouk. V Jihočeském kraji bude kampaň spojená s uměním street art. Středočeští kandidáti zase chtějí zaujmout voliče mimo jiné pojízdnou kavárnou.

Témata:  TOP 09 volební kampaň Miroslav Kalousek

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 14:48

Sloužil 40 dní po smrti Navalného mši, Putinův spojenec kněze suspenodval

Ruská pravoslavná církev suspendovala kněze, který vedl smuteční mši za zesnulého kritika Kremlu Alexeje Navalného, ​​uvádí se v dekretu zveřejněném v úterý.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy