Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Varuji před novináři a říkám nevěřte novinám. A teď jsem jim naletěl, omlouvám se, prohlásil Zeman

Miloš Zeman zahájil na Akademii řemesel Praha školní rok
Miloš Zeman zahájil na Akademii řemesel Praha školní rok
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Žatec – Prezident Miloš Zeman při návštěvě Ústeckého kraje, kterou zahájil v úterý, kritizoval stav žateckého náměstí. Dnes se ale za svoje slova omluvil.

V úterý Zeman prohlásil, že o žateckém náměstí známo, že je zničené a potřebovalo by opravit. Dnes se přímo v Žatci za hanlivá slova o místním náměstí omluvil.

„Když jsem sem přijel a objel jsem toto náměstí, tak jsem nevěřil svým vlastním očím," řekl na setkání s veřejností v historickém centru města. Dodal, že původní informaci čerpal z regionálního deníku. 

„Já sám varuji před novináři a říkám nevěřte novinám a teď jsem jim naletěl," uvedl Zeman. „Já se omlouvám občanům Žatce," řekl. "A jinak vám k tomu krásnému náměstí blahopřeji," dodal.

Předtím Zeman navštívil Dubí na Teplicku, kde se také setkal s občany, a Chomutov, tam pokládali dotazy prezidentovi studenti středních škol. Ve čtvrtek uvidí Zemana lidé ve Šluknově a pátou návštěvu Ústeckého kraje v rámci svého funkčního období zakončí prezident v Rumburku.

Témata:  Miloš Zeman média

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:40

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy