Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vypil litr vodky a sedl za volant, policisté ho chytili hned dvakrát v jednom dni

Vodka, ilustrační foto
Vodka, ilustrační foto
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Hrušovany - Jihomoravská policie měla trápení s řidičem, který si nedal vymluvit, že alkohol za volant nepatří. V závěru minulého týdne ho hlídka nachytala silně podnapilého hned dvakrát v jednom dni.

Řidiče (43) kontrolovali policiesté v Hrušovanech na Brněnsku dopoledne, nadýchal 3,18 promile. Hlídce sdělil, že přes noc vypil nejméně litrovku vodky.

"To, že mu hlídka zadržela řidičský průkaz a zakázala další jízdu, se minulo účinkem," uvedl na policejním webu mluvčí Bohumil Malášek. Krátce po poledni toho samého řidiče kontrolovala stejná hlídka znovu. Prý si dal několik piv. Podle policie nadýchal 3,14 promile.

"Skončil v policejní cele. Opilec musí počítat s patřičným bodovým ohodnocením, tučnou pokutou a zákazem řízení," uvedl Malášek.

Témata:  krimi řidiči Jihomoravský kraj alkohol

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy