Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

U Vrbčan na Kolínsku se srazila dodávka s autobusem. Čtyři lidé byli zraněni

Autobus, ilustrační foto
Autobus, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Vrbčany - U Vrbčan na Kolínsku se dnes ráno srazila dodávka s autobusem. Zraněni byli čtyři lidé, z toho jednoho museli hasiči vyprošťovat. Silnice je průjezdná, ale je řízena kyvadlově. Příčinu a okolnosti nehody policisté vyšetřují.

Nehoda se stala krátce po 06:30 na silnici I/12 mezi Českým Brodem a Kolínem. "Bylo to na křižovatce u Vrbčan. Z dodávky jsme vyprošťovali jednu osobu, další byla také zraněná a dva lidé byli zraněni v autobusu," sdělil mluvčí krajských hasičů Petr Svoboda.

V autobuse cestovalo celkem 12 lidí včetně řidiče. "Řidič dodávky byl letecky transportován do pražské nemocnice," dodal Svoboda.

Zaklíněného člověka museli vyprostit hasiči a vrtulník ho převezl do vinohradské nemocnice v Praze, jeho zranění jsou středně těžká. Dalšího člověka se středně vážnými zraněními odvezli záchranáři rovněž na Vinohrady. Dva lehce zranění skončili na chirurgii kolínské nemocnice.

Témata:  dopravní nehody nehody autobusů Středočeský kraj Autobusy

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 22:58

Stoltenberg: NATO neplánuje rozmístit jaderné zbraně v jiných zemích

Během své návštěvy Varšavy ujistil šéf NATO Jens Stoltenberg, že Severoatlantická aliance nemá v plánu rozmisťovat jaderné zbraně v dalších zemích.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy