Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Podezřelý z vraždy prodavačky v Letňanech je ve vazbě, ke zločinu se přiznal

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Muž (26) podezřelý z vraždy prodavačky v obchodním centru v Praze Letňanech je ve vazbě. Ke zločinu se podle policie doznal. V minulosti nebyl trestaný.

Muž prodavačku zabil v úterý večer v prodejně oděvů muž, který se tam převlékl do nových šatů, po vraždě ukradl z pokladny peníze a odešel. Ve středu ráno policie po podezřelém vyhlásila pátrání a po několika hodinách ho zadržela.

Policisté muže dopadli na základě oznámení od záchranné služby, která jim sdělila, že podezřelého ve středu dopoledne převážela z Karlína do psychiatrické léčebny.

Muž nechal na místě činu své staré oblečení a odešel z prodejny v novém tmavém obleku. V souvislosti s pátráním policie na svém webu zveřejnila záznamy z kamer, které muže zachytily, a fotografie oblečení, které měl muž původně na sobě.

Témata:  vražda Praha krimi

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 13:34

Ramzan Kadyrov má být údajně nevyléčitelně nemocný

Čečenskému vůdci Ramzanu Kadyrovovi, který je známý svými blízkými vztahy s Kremlem, údajně diagnostikovali nevyléčitelnou nemoc - nekrózu slinivky břišní. S odvoláním na ruský exilový deník Novaja gazeta Evropa o tom v noci na úterý informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy