Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Jedenáctiletý chlapec z Mariánských lázní se ve čtvrtek nevrátil ze školy, pátrá po něm policie

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Reprofoto ČT

Mariánské Lázně - Policie pátrá po jedenáctiletém chlapci z Mariánských Lázní Janu Hüblerovi. Ve čtvrtek se nevrátil ze školy. Mohl by být i v Plzeňském kraji, kde žije část jeho rodiny, řekl dnes ČTK krajský policejní mluvčí Michal Žáček.

Chlapec, který je hyperaktivní, se měl ve čtvrtek vrátit ze školy okolo 14:30. Naposledy byl viděn ve čtvrtek, když nastupoval v Mariánských Lázních do autobusu číslo 3 na zastávce Antoníčkův pramen. Chlapec byl už v minulosti pohřešován a je možné, že odešel z domova kvůli problémům ve škole.

Jan Hübler je 145 až 150 cm vysoký, má krátké vlasy barvy tmavě blond, na hlavě měl černou kšiltovku s nápisem New York, na sobě měl šedé šortky, tmavě modré triko a na zádech batoh tyrkysové barvy.

Policie žádá případné svědky, kteří by chlapce viděli, aby se obrátili na nejbližší policejní služebnu nebo zavolali na linku 158.

Témata:  pohřešované osoby Plzeňský kraj Karlovarský kraj policie děti

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy