Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Praze se po nehodě vznítilo policejní auto

Policie ČR, Praha
Policie ČR, Praha
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - V centru Prahy dnes ráno havarovalo policejní auto. Nehoda se stala na křižovatce Ječné a Štěpánské ulice krátce po půl osmé. Policisté jeli s majáky a střetli se s osobním autem, policejní auto poté začalo hořet, řekla ČTK mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Policistům z hořícího vozu pomohli kolemjdoucí, řidičku z druhého vozu vyprostili hasiči.

"Prvotní informace ukazují, že policisté jeli se zapnutým výstražným a zvukovým zařízením na tísňové volání. Okolnosti celé dopravní nehody a míra zavinění jednotlivých účastníků je předmětem dalšího vyšetřování," uvedla Zoulová. Všichni účastníci nehody skončili v péči záchranářů. 

Podle mluvčího pražských hasičů Martina Kavky hořelo auto v motorové části. Hasiči zasypali sorbentem uniklé provozní kapaliny a odpojili akumulátory. Velitel zásahu si na místo vyžádal pracovníky firmy Eltodo a TSK kvůli poškozené lampě veřejného osvětlení a prasklé výloze domu.

Nehoda zhruba na hodinu zastavila provoz tramvají mezi zastávkami Štěpánská a I.P.Pavlova, protože jedno z vozidel blokovalo koleje. Tramvaje se znovu rozjely kolem 8:45.

Témata:  dopravní nehody Policie ČR Praha požáry

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 14:39

V Česku se potvrdily stovky nových případů černého kašle

V Česku během uplynulého týdne přibylo dalších 1494 nových případů černého kašle, uvedl Státní zdravotní ústav (SZÚ) v pondělí. Celkem se od začátku letošního roku potvrdilo téměř 7900 případů onemocnění. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy