Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Brichta je opět v ráži. Tentokrát se mu nelíbí ani korektní Facebook

Aleš Brichta
Aleš Brichta
Foto: Korzo

Praha - Zpěvák Aleš Brichta se svým názorem na uprchlíky a islám rozhodně netají. Jak sám říká, chce se jen napít piva, jíst to, co mu chutná a poslouchat muziku, která se mu líbí.

Brichtu nejprve naštvaly změny na sociální síti Facebook. "Facebook v rámci korektnosti bue zavádět emotikony "like", že ten zdvižený palec bude v barvě kůže uživatele (na výběr bude ze šesti barev). To už si opravdu dělají srandu?" ptá se.

"Zpravodajství FTV Prima napadli, že nepapouškuje vládní příkazy jako ČT a její informace se snaží o objektivitu. A tak dále. Člověk se nestačí divit. Kde to žijeme?" dodal k známé kauze zpěvák.

Na sociální síti se také vyjádřil ke koncertu na motorkářském srazu v Doksech. "Atmosféra příjemná, počasí večer taky vyšlo. Zajímali mě De Bill Heads, kteří hráli před námi a ještě jsem je neslyšel, protože se svými výroky prezentují jako sluníčkářská kapela. Ale nějak jsem nic podobného nepostřehl," podotkl.

Následně se na sociální síti vyjádřil na téma svobody: "Chci mít možnost zapálit si cigaretu, napít se piva, jíst to, co mi chutná a poslouchat muziku, která se mi líbí. Pokud mi to chce někdo zakazovat, ať táhne do prdele."

Bruchta, který se netají svým postojem k migrantům a islámu, o sobě přitom tvrdí, že není rasista ani nácek. "Myslím, že se se svými názory ztotožňuji s drtivou většinou obyvatelstva. Proto bych chtěl požádat levičácké radikály, aby mě tu přestali obtěžovat svými nesmyslnými bláboly, na které je zcela zbytečné reagovat," uvedl v jednom z dřívějších příspěvků.

Témata:  Aleš Brichta Islám uprchlíci

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy