Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Záhada na Černém mostě: Během vyšetřování úmrtí ženy našli policisté ve stejném domě pobodaného muže

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - K večernímu nálezu mrtvé ženy v jednom z bytů na Černém mostě přibývají podivné okolnosti. Při prošetřování její smrti policisté našli ve stejném domě i pobodaného muže. Toho údajně dokonce museli oživit a převést do nemocnice.

Pražská policejní mordparta vyjížděla v úterý večer na Černý Most k nálezu těla mrtvé ženy. To ještě zdaleka netušili, že brzy objeví dalšího těžce raněného ve stejném domě.

"Přijali jsme oznámení o nálezu mrtvé ženy, kterou v bytě na Černém Mostě objevil její syn. Vzhledem k tomu, že se jedná o podezřelé úmrtí, vyjel na místo také služební lékař. Celou věcí se v tuto chvíli zabývají kriminalisté," řekla v noci policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Na místě kromě záchranné služby zasahovala výjezdová skupina kriminalistů ze Správy hl. m. Prahy včetně kriminalistického technika, který v bytě zesnulé zajišťoval stopy.

Podle informací TV Nova se však s odstupem času za dosud nejasných okolností podařilo v domě objevit dalšího těžce zraněného muže. Ten byl údajně pobodaný a záchranáři ho museli oživovat. Později ho převezli do nemocnice.

Témata:  krimi vražda Policie ČR

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy