Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mužům při hospodské rvačce nestačily pěsti, jeden z nich vytáhl mačetu

Zbraně
Zbraně
Foto: Pixabay

Praha - Hodně drsná rvačka se v sobotu nad ránem strhla u jednoho baru v pražské Uhříněvsi. Muži se tam totiž do sebe nepustili jen pěstmi - jeden z nich vytáhl mačetu.

O rvačce se krátce před třetí hodinou ráno dozvěděli strážníci, kteří na místo okamžitě vyslali hlídku. "Hlídka spatřila dva muže potřísněné krví. Jeden z nich ležel na zemi a druhý se nad ním skláněl. Strážníci si rovněž povšimli, že jeden z mužů má na těle i sečné rány, ze kterých krvácel," přibližuje sobotní noční výjezd mluvčí strážníků Rudolf Rubeš.

Městští policisté proto okamžitě zavolali záchranku, aby zraněného muže ošetřila. "Ten mezitím strážníkům vypověděl, že poté, co vyšel z restaurace, byl napaden druhým mužem s mačetou v ruce," doplnil Rubeš.

Ani tak se ovšem přepadený muž nezalekl a s pomocí přátel se mu povedlo ozbrojeného rabiáta zpacifikovat. Ale zaplatil za to krvavými ranami na nohou.

Případ si proto okamžitě převzali státní policisté, kteří neztráceli čas. "Osmačtyřicetiletý útočník už byl obviněn z ublížení na zdraví a výtržnictví, za což mu hrozí až tříleté vězení. Stíhán je na svobodě," řekl TN.cz mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Témata:  krimi napadení zbraně

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy