Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž vytáhl na dětském hřišti pistoli, vadili mu hrající si děti

Děti
Děti
Foto: Pixabay

Praha - Muže v pražském Karlíně obtěžoval hluk dětí hrajících si na hřišti. Proto požádal jejich matku, aby si je umravnila. Ta to odmítla a začala hádka, při které muž vytasil pistoli.

Děti si hrály na pískovišti v ulici Molákova v pražském Karlíně a byly příliš hlučné, což vadilo neznámému muži. Proto požádal jejich matku, aby si děti umravnila. Ta však odmítla. "Kdy se maj vyřádit ty děti?" řekla.

Začala hádka. "Byl na mě sprostej, nadával. Tak já už jsem se neovládla taky," připouští matka, že na muže byla také sprostá. Muž však zareagoval velmi nečekaně a na ženu údajně vytáhnul zbraň se slovy: "Já tě zabiju, ty krávo!"

Žena se na muže obořila a řekla mu, že na něj zavolá policii. Ten se raději sebral a odešel. Policejní hlídky dorazily na místo v krátkém čase, muže se však dosud nepodařilo najít.

"Po dotyčném na základě sděleného popisu pátraly policejní hlídky, nicméně pátrání bylo do této chvíle neúspěšné," řekl policejní tiskový mluvčí Tomáš Hulan. Po muži se i nadále pátrá.

Témata:  krimi děti

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:14

Feri neuspěl s odvoláním, tříletý trest vězení za znásilnění platí

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy