Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pozor, do čeho obouváte své děti: Dvouletá holčička skončila v agonii kvůli sandálům

Děti, ilustrační fotgorafie
Děti, ilustrační fotgorafie
Foto: Pixmac

Praha/Londýn - Od krve a v bolestech skončila teprve dvouletá holčička z Anglie. Její rodiče jí pořídili gelové sandálky v růžové barvě, které ji ošklivě poranily.

Matka děvčátka, Britka Lisa Connor, zakoupila v prodejně Next své dvouleté dceři růžové gelové sandály. Po pouhých 30 minutách chůze a menšího pobíhání holčička přišla za mámou v šílených bolestech.

Dívenka Esmé Connor skončila se zakrvácenýma nohama (zde). "Esmé byla v úplné agónii. Nemohla jsem tomu uvěřit, protože je nosila jen půl hodiny," řekla britskému deníku její matka. "Všude kolem kotníku a chodidel byla krev, trvalo nám hodinu dceru uklidnit. Nové boty někdy dřou, ale tohle je neslýchané," dodala.

Lisa kontatkovala zákaznický servis prodejny Next (zde). Údajně se s podobným případem zatím nesetkali. "Sandály podrobíme důkladné inspekci," uvedla tisková mluvčí společnosti.

"Ostatní rodiče mi sdělili, že měli podobný problém. Jen doufám, že se tohle nestane nikomu jinému," doplnila matka dívenky.

Témata:  obuv děti zboží

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy