Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hradílek poslal drsný vzkaz Ledecké a Štěpánkovi kvůli vyznamenání, tvrdě se navezl do Zemana

Radek Štěpánek
Radek Štěpánek
Foto: Wikipedia **www.wikipedia.org**

Blížící se předávání státních vyznamenání nevyvolává rozruch jen mezi politiky, ale také mezi sportovci. Ocenění mají by měli dostat i dva přední čeští reprezentanti. Jenže jeden z jejich kolegů je před cestou na Hrad varuje.

Dne 28. října má být Vyznamenána mimo jiné dvojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká a bývalý tenisový reprezentant Radek Štěpánek. Právě těmhle dvěma svým kolegům poslal vzkaz český vodní slalomář a stříbrný olympijský medailista i mistr světa Vavřinec Hradílek.

Každý, kdo se zůčastní letošní"oslavy"na hradě,včetně dvou profi sportovců, by měl chápat že hostitelem je pán, jež neví co je to fair play,nectí hodnoty státníka,který se dokáže povznést nad kritikou soupeře a zbude po něm jen kunda sem a zmrd tam. https://t.co/m2aadofTaG

— Vavrinec Hradilek (@VHradilek) 23. října 2018

„Každý, kdo se zúčastní letošní "oslavy" na Hradě, včetně dvou profi sportovců, by měl chápat, že hostitelem je pán, jenž neví, co je to fair play, nectí hodnoty státníka, který se dokáže povznést nad kritikou soupeře a zbude po něm jen k*nda sem a zm*d tam,“ upozornil své koledy Hradílek.

Hradílek se k politice vyjadřuje pravidelně, kriticky hodnotí nejen prezidenta Miloše Zemana, ale i premiéra Andreje Babiše ši vládu opřenou o hlasy komunistů.

Témata:  Vavřinec Hradilek 28. října - výročí vzniku samostatného československého státu státní vyznamenání Ester Ledecká Radek Štěpánek

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 8:44

Izrael v noci zaútočil na Írán, tvrdí tisk

Izrael v noci na pátek zaútočil na Írán. Uvedla to americká média s tím, že jde o odvetu za jeho víkendový útok.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy