reklama

Matka Babiše mladšího Beata Babišová označila v televizi Nova reportáž serveru Seznam Zprávy za útok proti soukromí. Novinářům prý řekla, že je její syn nemocný a rozhovor nepřipadá v úvahu. Babiš v sobotu uvedl, že brzo ráno za synem odletěl.

O den později na facebooku napsal, že syna a jeho matku navštívil, aby si poslechl, jak prožívají poslední dny. „Už pochopili, jak je novináři zneužili. Že se snaží zneužít mého nemocného syna a postavit ho proti mně," uvedl Babiš.

Na jeho vystoupení zareagovala i Paroubková. „Nedá mi stručně se nevyjádřit. AB je tolik podobný JP, až to zaráží,“ srovnává Petra Paroubková svého manžela a expremiéra Jiřího Paroubka a současného šéfa vlády Andreje Babiše.

„Jeden neodstoupí ani za nic, druhý se spoji i s Martany. Oba likviduji svoji rodinu (pardon, já už jsem budoucí bývala). Za oba kopou naprosto stejné exmanželky,“ vidí mezi oběma politiky jasnou paralelu Paroubková.

A pak ještě přiostřuje. „A oba jsou evidentně ač zatím neprokazatelně namočení v špinavých penězích/praktikách. A oba mají stejnou paranoidní představu,ze za tím stojí přinejmenším spiknutí hodně Bakaly… DĚSIVÉ!“ píše na svém facebooku Paroubková.

„Z obou jde strach/alespoň já ho mám,“ tvrdí stále ještě manželka Jiřího Paroubka. „P.S. Jen AB zatím není chudý důchodce,“ rýnula si do svého muže.