Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Praze se srazil autobus s náklaďákem, šest zraněných

Autobus, ilustrační foto
Autobus, ilustrační foto
Foto: Pixabay

V pražských Horních Počernicích se dnes večer srazil autobus s nákladním autem. ČTK to řekl pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Záchranáři na místě ošetřili šest zraněných, uvedli na svém twitteru. Dva lidi museli vyprostit hasiči. Minimálně jednoho člověka do nemocnice transportoval vrtulník. Záchranáři mají na místě nehody i speciální vůz Atego.

"Dvě osoby po vyproštění byly ve vážném stavu, jedna se středně těžkým poraněním a tři osoby byly zraněny lehce. Všichni jsou již na cestě do nemocnic a to do hodiny od přijetí tísňové výzvy," uvedli záchranáři.

Nehoda se stala v ulici U tabulky. "V tuto chvíli na místě zajišťujeme servis pro ostatní složky záchranného integrovaného systému. Především odkláníme a korigujeme dopravu. Teprve poté budeme zjišťovat příčiny nehody," řekl Hulan.

Témata:  nehody autobusů nehody kamiónů Praha

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:02

Rusko zabilo Alexeje Navalného. Putin je nelegitimní prezident, oznámila Rada Evropy

Parlamentní shromáždění Rady Evropy (PACE) jednomyslně přijalo rezoluci, v níž viní ruský stát ze smrti opozičního politika Alexeje Navalného ve vězení a znovu vyjadřuje své přesvědčení, že Vladimir Putin je nelegitimním prezidentem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy