Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dcera poslance Foldyny měla vážnou dopravní nehodu

Jaroslav Foldyna /ČSSD/
Jaroslav Foldyna /ČSSD/
Foto: www.jaroslavfoldyna.cz

Praha - Pořádně rušnou neděli zažívá sociálnědemokratický poslanec Jaroslav Foldyna. Jeho dcera Klára totiž měla vážnou dopravní nehodu, po které skončila v děčínské nemocnici.

Jaroslav Foldyna byl v neděli před polednem dotazem na dceřinu nehodu evidentně zaskočený. "Nezlobte se, ale rodina si nepřeje podávat v tuto chvíli jakékoli informace," reagoval poslanec. Fotky z nehody v neděli ráno sdílel na facebooku, ale později je smazal.

Sdílnější byl policejní mluvčí Daniel Vítek. "Policisté zasahovali v Březové ulici v Děčíně ve tři čtvrtě na tři ráno u nehody vozu Mitsubishi Colt," řekl na dotaz TN.cz.

Auto podle něj dostalo na silnici smyk a převrátilo se přes střechu. "Mladá řidička byla s lehkými zraněními převezena do nemocnice. Dechová zkouška byla negativní," doplnil Vítek.

Zatím není jasné, jaká je příčina nehody. Na to se teď snaží přijít dopravní policisté. Poslanec umístil na svůj facebookový profil fotografie zničeného auta a zraněné dcery, později je ovšem nejspíš skryl nebo smazal.

Jde o druhou tragédii, která v krátké době postihla politiky z Ústeckého kraje. Na začátku ledna zemřela tragicky dcera hejtmana Oldřicha Bubeníčka. Ubodal ji přítel.

Témata:  Jaroslav Foldyna nehody aut dopravní nehody

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:16

Zaměstnanci UNRWA tvrdí, že je izraelská armáda po zadržení mučila

Zaměstnanci Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA), které zadrželi izraelské bezpečnostní složky, hovořili o špatném zacházení a mučení v době zadržení. Upozornil na to ve čtvrtek ředitel UNRWA Philippe Lazzarini, uvedl server The Guardian.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy