reklama

Komunální politik ODS svým statusem, který po dotazech novinářů smazal, reagoval na zprávu, že poslanci přehlasovali veto Senátu a definitivně rozhodli, že církve budou platit daně z náhrad od státu. Prezident Miloš Zeman následně oznámil, že tento zákon podepíše.

„Člověka, který nedrží dohody a smlouvy jistě lze nazvat proradným prasetem a slušní lidé se takové morální zrůdě vyhýbají,“ napsal s tím, že takovou zrůdou byl právě Adolf Hitler. „Česká stát, který uzavře smlouvu a poté zneužije parlament, aby smlouvu porušil, klesl na úroveň proradného prasete,“ myslí si Lang.

Tím ale teprve začíná. „Poslanci, kteří zvedli své ničemné pazoury pro schválení zákona o zdanění církevních restitucí, jsou smradlavá, proradná prasata. Nejsou to lidé a je dovoleno je zabíjet. Dokonce jsem přesvědčen o tom, že takové zrůdy je nutné pozabíjet, aby svou morální zrůdností nenakazili zbytek národa,“ píše politik.

img-responsive

Martin Lang (ODS) | foto: Facebook

„Debilní senilní bolševik Zeman se rozhodl zákon podepsat a je ho potřeba zabít též. Ideálně takovou zrůdu podřezat jako přestárlou svini a nechat vykrvit a poté spálit. Morálním zrůdám je třeba vyhlásit boj na život a na smrt,“ pokračuje Lang. „Není možné dále tolerovat ničemnost hloupých a všehoschopných zvířat. Taková zvířata nejsou vhodná ani na mýdlo. Hromadu sraček lze pouze spálit,“ dodává.

Jeho slova rozzlobila Zemanova mluvčího Jiřího Ovčáčka. „Seznamte se s politikou “demokratického bloku”. Teď už fakt chybí jenom Kléma a Lidové milice na Václaváku,“ uvedl.  „Tohle je jednoznačně případ pro orgány činné v trestním řízení, věc už jsem předal bezpečnostním orgánům,“ dodal pro Blesk.

ODS se od slov politika distancovala. „Vyjádření pana Langa na sociálních sítích je naprosto nepřijatelné a daleko za hranou. Místní organizace se tím bude velmi vážně zabývat,“uvedl pro Blesk místopředseda strany Martin Kupka.

Sám Lang si ale za svými slovy stojí, přestože je ze svého profilu smazal. „Historie nás učí, jak nebezpečné je vyvolávání štvavé nenávistné kampaně vůči skupinám obyvatelstva. Hitler vyvolával nenávistné štvavé kampaně vůči židům a Slovanům. Bolševický režim vůči církvím, sedlákům a podnikatelům. No a prezident Zeman vyvolává štvavou kampaň nejen vůči církvím,“myslí si jesenický politik s tím, že Zeman je nebezpečný. Hitlerovi se prý český prezident podobá i v tom, že naprosto nectí smlouvy uzavřené mezi svobodnými subjekty.