Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Jaromír Bosák se pořádně rozjel: Rusové jsou volové, islamisté idioti...

Jaromír Bosák, Autor: Pavel Ševela, CC BY-SA 3.0
Jaromír Bosák, Autor: Pavel Ševela, CC BY-SA 3.0
Foto: Wikimedia Commons

Praha - Sportovní komentátor Jaromír Bosák má jasno. Rusové jsou volové, islamisté idioti a Evropa je homosexuální. Uvedl to ve svém komentáři s názvem "Ruští bitkaři prý ukázali gay Evropě, co je správný chlap. Bože, to jsou volové!"

"Celá Evropa byl tento týden konfrontována se zprávou, že nějaký islámský idiot ubodal ve městečku Magnanville, ležícím západně od Paříže, svého souseda, shodou okolností policejního důstojníka i jeho ženu," komentuje aktuální dění Bosák s tím, že "zhovadilost podobných neřádů opravdu zřejmě nezná mezí. Řádění psychopata přežilo jen tříleté dítě obětí."

S podivem podle něj je, že vrah si už odkroutil tři roky v base za podporu terorismu, když pomáhal s verbováním členů islamistických skupin. Přesto zůstal skryt očím represivních orgánů. Na webu magazínu Reflex ve svém komentáři dodal, že k útoku se hlásí Islámský stát a vydává to za svůj další úspěch.

Propaganda tak podle Bosáka musí fungovat, i když Islámského státu teče do bot. "Vždycky, když slyším, jak ten nebo onen většinou sociálně i sexuálně frustrovaný fanatik spáchal podobný čin ve jménu islámu a těší se do ráje mučedníků, kde ho bude oblažovat čtyřicet či kolik panen, říkám si, že se možná bude divit. Třeba na něj bude čekat čtyřicet vyschlých svárlivých bezzubých stařen, zdobených desítkami bradavic. Ještě aby byli sdostatek panovačné a měly za to, že ideální formou komunikace s nově příchozím je bič, pár facek a nekonečné natírání plotu. Taková věčnost by byla zaslouženým koncem příběhu," dodal.

Následně se vrátil k případu, kdy francouzské orgány zadržely 27 členů ruské organizované skupiny, která má na triku pouliční válku z Marseille. "Teď už se s nimi nebabrala a rebjata jsou vyhoštěna. Navíc dostala Ruská fotbalová federace pokutu 150 000 euro a je podmínečně vyloučena z turnaje. Pokud se stane ještě nějaký podobný exces s ruskou účastí, Rusové na šampionátu končí, jejich body by byly přerozděleny a s eventuálním úspěchem je ámen," podotkl.

Podle něj však nejde o náhodu. Už před čtyřmi roky totiž dostala ruská asociace na mistrovství Evropy tři pokuty v celkové výši zhruba 220 000 euro a Rusové na tři kvalifikační zápasy nesměli pustit diváky do ochozů. 

"K tomu se mnozí poslanci a významní ruští činitelé vyjadřují, že na tahle hovada mají být Rusové hrdí, protože se bili za svou vlast a ukázali gay Evropě, jak má jednat chlap. Bože, to jsou volové. Ruský ministr zahraničí Lavrov dokonce prohlásil, že zadržení „slušných ruských mládenců" je nepřijatelné, protože jen odpovídají na provokace fanoušků z jiných zemí, nad čímž prý nelze zavírat oči. K tomu musí francouzský velvyslanec na kobereček v Kremlu. Už teď se těším na příští světový šampionát. Atmosféra klidu a pohody z podobných slov úplně sálá," uzavřel.

Témata:  Jaromír Bosák Rusko

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy