Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Poslanec Komárek to rozjel: V politice jsou blbci a vyžírkové. Chovanec původně vyjel po Šlechtové, ale nakonec dostal Šlachtu

Martin Komárek /ANO/
Martin Komárek /ANO/
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Poslanec za hnutí ANO a novinář Martin Komárek kriticky zhodnotil reformní strany v české politice. Tvrdí, že se do ní hlásí především blbci a vyžírkové.

Podle Komárka mají reformní strany čtyři základní dilema. "Do politiky se hlásí především blci a vyžírkové, slušné lidi ponejvíce odrazuje," prozradil první z nich. "Abyste mohli vyhrát volby, musíte mít ve straně hodně členů," přidal druhé.

"Blbci a vyžírkové mají tendenci nominovat se na nejvyšší místa na kandidátce a slušné lidi odsunout dozadu," napsal a sociální síti třetí a přidal čtvté dilema: "Abyste mohli oslovit voliče a pak efektivně vládnout, nesmí být ve volených a výkonných funkcích pokud možno žádní blbci a vyžírkové."

Závěrem podotkl, že "kdo tohle dilema vyřeší, získává jackpot: 101 poslanců". Kriticky se ale směrem ke svým politickým kolegům vyjádřil už dříve. "Mám takovej dojem, že Chovanec původně vyjel po Šlechtové, ale nakonec dostal Šlachtu... To by vysvětlovalo, mírně řečeno, nepořádek v jeho argumentaci," uvedl například.

Svěřil se také, že je nejproduktivnější, když se o víkendu válí ráno v polospánku. "Asi si řeknete, že u politika je normální, ale mě fakt napadají docela cool věci," přiznal.

Naposledy k němu prý přišel název posledního dílu budoucí epické trilogie o smutných moderních dějinách této země. "Tento díl, který zahrnuje období po roce 1989, se bude jmenovat: "Země přemnožených prasat"," napsal na sociální síti poslanec.

Témata:  Martin Komárek politici

Aktuálně se děje

20. května 2024 18:44

20. května 2024 8:20

Íránský prezident Ebráhím Raísí a ministr zahraničí zemřeli při pádu vrtulníku

Íránský prezident Ebráhím Raísí a ministr zahraničních věcí Hosejn Amír Abdollahján zahynuli při pádu vrtulníku, který se v neděli v husté mlze zhroutil v hornatém terénu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy