Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zvrácená zábava zastupitele Hollana: Ke své "zálibě" se veřejně přiznává +VIDEO

Matěj Hollan
Matěj Hollan
Foto: Česká televize

Brno - Internetem od včerejšího dne koluje video, na němž se muž nechává dobrovolně bičovat od neznáme dámy. Spekulace o tom, že oním dotyčným je brněnský zastupitel Matěj Hollan, se potvrdily poté, co se zastupitel sám přiznal.

Nahý muž klečící na kolenou a žena, která jej bičuje. To je obsah videa, které by rozhodně neměly vidět děti. Minutový záběr se objevil na sociální síti facebook a okamžitě začal kolovat po internetu spolu s domněnkami, že oním mužem je brněnský radní a aktivista Matěj Hollan.

Ten se o několik hodin později na svém profilu sám přiznal. "Včera jsme náhodou vlezli do jedné hospody ve Lvově na hlavní třídě. Nic na ni nebylo zvláštního. Kromě toho, že tam holky důtkama šlehaly nějaký kluky po zádech, v otevřeném prostoru," napsal.

Svěřil se, že už hodně dlouho přemýšlel o tom, že by něco takového chtěl vyzkoušet. "Není to žádný nasilný zneužívání druhých lidí, je to domluvená hra podle pravidel. A když naše ukrajinské průvodkyně viděly, jak se na to dívám, řekli pinklici, že bych taky chtěl. Neměl jsem čas to promýšlet, věděl jsem jen, že to prostě potřebuju zkusit. Bylo to dohromady zhruba deset ran," přiznal.

Podle něj to jednoduše "bylo super." Dodal, že si neodnesl žádné následky v podobě poničených zad či psychických traumat. "Některý věci si člověk prostě potřebuje zažít. Druhá věc je, že asi nebyl nejlepší nápad dávat to na Facebook. Ale když se už se tak stalo, tak bych se rád v prvé řadě omluvil všem, které to pohoršilo, urazilo a naštvalo. Je vás hodně," podotkl Hollan.

"S cejchem submisivního chlapa se teď budu setkávat často. Nevadí mi to, protože to tak je. Nevadí mi bavit se otevřeně o závislotech, duševních problémech, vzácných chorobách, jakýchkoliv jiných odlišnostech a podivnostech, řešit nepohodlné věci a pomáhat lidem v problémech. K tomu občas potřebuju silnější zážitky, které nejsou úplně obvyklé. Pomáhá mi to v poznávání sebe sama," vysvětlil závěrem.

Témata:  Matěj Hollan

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 18:40

Loňská střelba na FF UK významněji zasáhla kolem 9000 lidí

Loňská tragická střelba na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (FF UK) a s ní související události psychicky významněji zasáhly kolem 9000 lidí v Česku. Krizovou intervenci jim poskytovaly stovky odborníků. Ve zprávě o poskytnuté psychosociální pomoci to ve čtvrtek uvedla česká policie.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy