Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Komunisté chtějí začít proškolovat straníky

IX. sjezd KSČM v Praze
IX. sjezd KSČM v Praze
Foto: Martina Učňová / INCORP images

Praha - Už to tady bylo, nyní se to po odmlce 25 let vrací - čeští komunisté znovu založili ideologické oddělení, jehož úkolem je dostatečně proškolit straníky.

Instrukce pro komunistické ideology, kteří mají KSČM pomoci "předehnat ostatní politické strany v mediální prezentaci a informovanosti potenciálních voličů", sepsal nový místopředseda strany Josef Skála.

A jak píše deník Právo, Skálova iniciativa není překvapivá, protože patří k ultrakonzervativnímu křídlu KSČM, které s láskou vzpomíná na doby socialismu.

A deník dodává, že text dokumentu připomíná doby před rokem 1989. A o sametové revoluci se v něm píše jako o převratu. A Skála se domnívá, že "straníci by měli být v marxismu kovaní."

Témata:  KSČM

Související

Aktuálně se děje

21. září 2024 16:42

Agáta Hanychová sestřelila svatbu Charlotte Štikové! Neodpustila si bolestivé rýpnutí!

O tom, že se Charlotte Štiková provdala, jsme vás na serveru Globe24.cz už informovali. Na událost nyní zareagovala influencerka Agáta Hanychová, a nebrala si servítky.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Magdalena Davis a Michal Berg

Po neúspěchu ve volbách rezignovalo vedení Zelených

Po neúspěchu v krajských volbách, které proběhly v pátek a sobotu, vedení strany Zelených rezignovalo. Straně se podařilo obhájit pouze jeden z původních sedmi mandátů, které dosud její členové zastávali v krajských zastupitelstvech po celé České republice. Informovala o tom spolupředsedkyně Magdalena Davis v tiskové zprávě. Nové vedení strany bude zvoleno v listopadu.