Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sběratelé autogramů se sjeli do Karlových Varů. Nejlepší šanci mají u hotelu Pupp

50. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (3.-11.7.2015)
50. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (3.-11.7.2015)
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Karlovy Vary - Do dějiště karlovarského filmového festivalu i letos vyrazili sběratelé podpisů. Čím známější hvězda, tím je získání autogramu těžší.

Trpěliví sběratelé autogramů získají až stovku podpisů. "Největší šance je u hotelu Pupp, kde většina hvězd bydlí, nebo u tiskových konferencí v Thermalu," řekl ČTK starší sběratel z Karlových Varů.

Ačkoli jména říct nechtěli, navzájem se znají. "Máš?" zeptal se po dnešní tiskové konferenci Caseyho Afflecka karlovarského sběratele jeho kolega z Prahy.

Zatímco české hvězdy se na festivalu pohybují zcela běžně a dají se potkat i v davu,, světové celebrity mají kontakt s fanoušky podstatně omezenější. Například Uma Thurmanová podle sběratelů poskytla letos v Karlových Varech jen několik autogramů. Herec Casey Affleck byl vstřícnější.

"Nejsem sběratel. Ale předloni se mi podařilo získat podpis Harveyho Keitela na vstupenku s jeho filmem, tak jsem to zkusila znovu a vyšlo to," raduje se Michaela s podepsaným lístkem na film Přízrak, ve kterém Affleck hraje.

Témata:  Casey Affleck kultura Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 16:34

Francouzská policie zadržela 16letého přivržence IS, který chtěl útočit během olympiády

Francouzské orgány činné v trestním řízení zadržely a začaly vyslýchat 16letého chlapce, který avizoval, že chce spáchat útok během letní olympiády v Paříži. Policie u něj našla slib věrnosti teroristické síti Islámský stát (IS). Případ převzala prokuratura, která se zabývá teroristickými činy, informovala ve středu francouzská zpravodajská televize BFM.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy