Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Českým kinům už druhý týden vévodí Thor: Ragnarok, na druhém místě je film Milada

Film, ilustrační foto
Film, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Praha - Žebříček víkendové návštěvnosti českých kin podruhé za sebou vede americké sci-fi Thor: Další místa obsadily novinky, český film Milada a německá animovaná komedie Příšerákovi.

Sci-fi Thor: Ragnarok vidělo od čtvrtku do neděle zhruba 72.000 diváků, kteří za vstupenky utratili 11,7 milionu korun. Na film o političce Miladě Horákové přišlo do kina přes 26.000 lidí, v pokladnách nechali 3,8 milionu korun. Tržby animovaného snímku Příšerákovi, který vypráví o cestě jedné rodiny za štěstím, po víkendu činily 3,3 milionu korun za 24.500 diváků.

Na čtvrtém místě skončil nově uvedený americký horor Všechno nejhorší a pátá byla česká komedie Bajkeři. Tržby každého z těchto filmů překročily dva miliony korun. Žebříček zveřejnila Unie filmových distributorů (UFD).

Ve čtvrtek do tuzemských kin dorazí americký remake klasické detektivky Vražda v Orient expresu. Ve filmu, který podle slavné knihy Agathy Christie natočil Brit Kenneth Branagh, hraje Johnny Depp, Penelope Cruzová, Michelle Pfeifferová nebo Judi Denchová. Diváci se mohou těšit i na španělsko-chilsko-americký film Fantastická žena, který letos získal na festivalu Berlinale Stříbrného medvěda.

Témata:  kina kultura EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy