Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Známý rapper Marpo opět chystá velký koncert pro tisíce lidí

Marpo
Marpo
Foto: Facebook

Praha - Před měsícem Marpo přepsal dějiny česko-slovenského hip-hopu. Kompletně vyprodal pražskou Malou sportovní halu a se svým TroubleGangem předvedl skvělou show na světové úrovni. Koncert měl takový úspěch, že se Marpo a jeho tým rozhodli pokračovat.

„Feedback od fanoušků byl neskutečný, denně mi psali, že by tento jedinečný koncert chtěli zažít znovu," říká Marpo a dodává „Někteří lidi v mém okolí si sice myslí, že jsem se zbláznil, že přece nemůžeme po půl roce opět vyprodat tak velký prostor pro cca 3500 lidí. Ale já v to pevně věřím, protože takové fanoušky, jako má TroubleGang, nikdo jiný nemá!"

Zdroj: YouTube

Pokračování velkolepé show Lone Survivor bude mít i několik vylepšení. "Chystáme například o 8 metrů delší pódium, světla budou zavěšená na stropě, takže stage bude čistší a prostornější. Fanoušci se taky můžou těšit i na nové projekce a kulisy," prozrazuje rapper.

Koncert se uskuteční 22. října ve Foru Karlín.

Témata:  Forum Karlín Marpo

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy