Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ženy trápí vzhled břicha. Poradíme, co s tím

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Praha - Povolené, nafouklé či zkrátka nevzhledné břicho trápí většinu žen. Ať už jde o pozůstatek po porodu nebo nedostatek fyzické aktivity či základní chyby ve stravování, výsledek je vždy obdobný - nespokojenost.

Existuje pár poměrně jednoduchých rad, které zařídí postupné "mizení břišních partií. Nejtěžší je je ale dodržovat. Je to otázka silné vůle. Zkuste se překonat a výsledek na sebe nenechá dlouho čekat.

Zapomeňte na hltání - Spěch při jídle a špatné žvýkání pokrmu narušuje proces trávení. Pokrm je zcela tráven a ukládá se beze zbytku v podobě tuků. Myslete na to, že každé sousto by se mělo až 50x přežvýkat.  Konzumace sladkostí při jídle - Zkuste zaměnit tyto potraviny za jádra ořechů či sušené ovoce, popřípadě kvalitní hořkou čokoládu. Ležení při jídle - Změna pozice z horizontální na vertikální nastartuje mechanismy, které probíhají během spánku, při kterém proces trávení zaujímá sekundární procesy. Pokrm je tráven problematicky a tuk se ukládá apriori do problémobých partií jako je břicho. Odblokujte bederní obratle - Pokud je bederní páteř v tlaku či nesouladu, tlačí různými zpsoby na žaludek a trávicí soustavu, což opět zapříčiní nedokonalé trávení Omezte pečivo a lepek - Nejlépe doživotně. Tyto potraviny vám nedávají nic kromě mouky, vody a kvasnic. Nic z toho tělo nepotřebuje. Ba naopak, jen ho to zatěžuje.

Témata:  hubnutí obezita, hubnutí lidé

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy