Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Afghánský žadatel o azyl údajně znásilnil malého chlapce. Jen jsem mu pomáhal na záchodě, tvrdí

Berlín, ilustrační foto
Berlín, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Berlín – V Německu je souzen afghánský žadatel o azyl (22). Ten údajně přímo v centu pro migranty znásilnil čtyřletého iráckého chlapce.

Afghánský žadatel o azyl byl obviněn ze sexuálního napadení malého chlapce. U soudu zaznělo, že otec načapal údajného násilníka s jeho synem v záchodové kabince. Všiml si, že v kabince jsou vidět kromě bot jeho syna také nohy neznámého muže.

Když dveře otevřel, měl jeho syn stažené kalhoty. Migrant mu však tvrdil, že jen pomáhal chlapci při močení – a otec mu to zpočátku věřil, uvedl server Daily Mail s odkazem na německý list Holsteinischer Courier.

Co se stalo, zjistili rodiče až později. Chlapec se podezřívavé matce svěřil, že byl mužem donucen provést orální sex, Podle státních zástupců analýza údajně odhalila stopy chlapcovy DNA na intimních partiích obviněného.

Afghánský žadatel o azyl obvinění odmítl s tím, že chlapec ho jen požádal, aby mu otevřel dveře toalety. Pak prý kabinku opustil a odešel pryč. Spolu s dvaadvacetiletým žadatelem o azyl byl obviněn také o sedm let starší muž – údajně komplic, který měl hlídat, jestli někdo nejde. Tento druhý muž měl navíc nožem vyhrožovat bratrovi (8) zneužitého chlapce.

Incident se stal ve městě Boostedt v severní německé spolkové zemi Šlesvicko-Holštýnsko, a jde o poslední ze série hlášených sexuálních útoků ze strany žadatelů o azyl.

Témata:  uprchlíci znásilnění Německo

Aktuálně se děje

8. května 2024 8:20

Větší obchody dnes zůstávají zavřené. Na Den vítězství se vztahuje zákaz

Na středu připadly oba květnové státní svátky. Dnes je Den vítězství, kdy si v Česku připomínáme konec druhé světové války na evropském kontinentu. Jde také o jeden ze svátků, při nichž je zákonem upravena otevírací doba obchodů. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy