Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mladá dívka brutálně zbila sexuálního útočníka. Překvapí vás čím

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Londýn - Cenu za statečnost dostala od policistů teprve jedenadvacetiletá Britka, která zneškodnila sexuálního útočníka v South Yorkshire. Ten na svůj nevydařený útok jen tak nezapomene, dívka mu totiž dala pořádně za vyučenou.

Pětatřcetiletý Johnathon Holmes sledoval svou budoucí oběť téměř kilometr. Pak se na zdánlivě bezbrannou dívku znenadání vrhl a strh ji do křoví. Se slovy "Tohle si užiješ," se po ní začal sápat, informuje Daily Mirror.

Statečná žena ho však pořádně překvapila a na obranu proti zvrhlíkovi použila jedinou věc, kterou měla momentálně při sobě - klíče od bytu. Provizorní zbraní zaútočila na obličej násilníka a způsobila mu těžká poranění. "Ty už tohle žádné ženě neuděláš," vmetla mu do tváře.

He tried Sydney Bristow? Lol @Independent: Woman beat up sex atttacker https://t.co/lVcIDFOTFV pic.twitter.com/3Uxb8tGv78"

— Jimmy Darmody (@ejeolomoskeendy) 22. března 2016

 

Za svůj odvážný čin si vysloužila i uznání policistů v South Yorkshire, kteří ji vyznamenali cenou za statečnost. "Během tohoto vyšetřování jste prokázala obrovskou odvahu, Váš zákrok, který bezpochyby vedl k překažení snahy útočníka pokračovat v násilí a Vaše detailní výpověď této traumatické události, vedla k zatčení, odsouzení a uvěznění velmi nebezpečného kriminálníka," uvedl policejní šéf Scott Green.

"Jako oběť otřesného trestného činu, prokázala během této těžké zkoušky obdivuhodnou statečnost," chválí dále dívku Green.

Muž strávil pozorováním žen celé odpoledne a část noci. Poté, co si vytipoval jedenadvacetiletou osamocenou ženu, ji začal pronásledovat. Dívka si ale brzy jeho přítomnosti všimla, vytáhla proto z kapsy klíče a zavolala svému příteli. Když ji pak muž strhnul do křoví, začala ho bít a křičet o pomoc.

Dva kolemjdoucí nakonec naštěstí dívčin křik uslyšeli a přispěchali na pomoc. Útočník se pokusil o útek, při skoku přes zábradlí se ale poranil. Muž byl odsouzen k odnětí svobody na 4,5 roku.

Témata:  sexuální obtěžování Velká Británie lidé

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 18:59

Kongresman Mike Turner očekává, že Sněmovna reprezentantů USA tento týden schválí pomoc Ukrajině

Republikánský kongresman a předseda sněmovního výboru pro zpravodajství Mike Turner očekává, že Sněmovna reprezentantů amerického Kongresu tento týden podpoří návrh zákona o vojenské pomoci Ukrajině a Izraeli. Turner to řekl v rozhovoru pro televizní stanici NBC News.

Zdroj: Kateřina Skálová

Další zprávy