reklama

„V migrantské islámské společnosti ženy nemají místo ve veřejném životě. Nemohou vyjít ven bez doprovodu nebo nezahalené," tvrdí komentátorka s tím, že si někteří radikální muslimové myslí, že mají „právo" nemuslimské ženy znásilnit.

„Budou mít úspěch ve své snaze dostat švédské ženy a dívky pryč z veřejného prostoru, protože jednou už nebudou chtít jít na hudební festivaly nebo do veřejných lázeňských domů, bazénu a tak dále," vysvětluje a poukazuje na sérii znásilnění a sexuálních útoků na nedávných hudebních festivalech. „A tak se jim už podařilo zavést právo šaría ve Švédsku," dodala.

Server také poukazuje, že byla švédská policie byla obviněna, že se pokusila zakrýt několik desítek sexuálních útoků spáchaných migranty na mladistvých dívkách na hudebních festivalech v letech 2014 a 2015. Policie v prohlášení uvedla, že by tehdy „bylo nezodpovědné" říct pravdu.

V zemi poté proběhla kampaň, kdy se mezi mladými rozdávaly náramky se švédským nápisem „neosahávat", která ale podle serveru Breitbart nepřinesla výraznější výsledek. „Tito lidé nečtou švédsky, nemluví švédsky, a nestarají se o nějaký náramek," vysvětluje Carlqvistová a dodává: „A teď vidíme, co se stalo letos v létě: tolik dívek bylo znásilněno."

Poukazuje na letošní červenec, kdy celkem 35 žen ohlásilo útoky „cizích mladých mužů" na jednom z hudebních festivalů. Na jiné akci, která proběhla jen o několik týdnů dříve, jich bylo ohlášeno dalších 40, včetně pěti znásilnění.

„Teď máme tyto uprchlíky po celé zemi, nenajdete město, kde by nebyly azylové domy. A týká se to každého, kdo v jejich okolí žije. Ale samozřejmě – politici tam nežijí. Ale pracující lidé vidí, že migranti nemají rádi Švédsko a nechtějí se stát Švédy. Nemají rádi naši demokracii a svobodu žen," varuje.

Právě to je podle ní důvod, proč Švédi stále častěji hlasují pro nacionalistické Švédské demokraty. „A politici pak řeknou: podívejte se na ně, jsou to hloupí a nevzdělaní lidé, jsou to rasisté. Ale lidi jen vidí důsledky toho všeho, jsou to lidé, kteří žijí na předměstích. Možná nemají vysokoškolský diplom, ale žijí v tom a vědí, co se děje. Politici a novináři o tom nemají ani tušení," dodává komentátorka.